Tilbage hvor det hele begyndte…

Velkommen til dig og også velkommen til mig. Jeg er en af de helt nye medlemmer her på Momster og vil nu åbne min dør for jer, til et kig ind i vores liv. Først tænker jeg dog, at det vil give god mening, at tage jer med tilbage til dér hvor det hele begyndte – dér hvor mit Momster-liv begyndte!

Da jeg var blot 16 år gammel (næsten 17), mødte jeg min nu kommende mand – jeps, den sidste del tager vi lige i et andet indlæg, for der er masser at skrive om. Efter blot tre måneder som kærester, blev vi forlovet og efter et halvt år, sagde jeg som kun 17 år farvel til det jyske og flyttede sammen med Brian i vores nye fælles lejlighed på Sjælland.

Jeg startede på gymnastiet i Greve kort efter og allerede dér, i 1.g, sagde jeg til mine klassekammerater, at jeg forventede at være gravid ved udgangen af 3.g. I juni 2008 blev jeg student og var samtidig 6 måneder henne.

Emmaly født september 2008

Da Emmaly kom til verdenen i september 2008 var jeg kun 20 år gammel. Jeg var meget ung, men var bestemt klar på at blive mor og fortryder “aldrig”, at være blevet mor tidligt! Selvfølgelig har jeg dage, hvor jeg fortryder det – hvor jeg også bare helt generelt fortryder, at være blevet mor – men de dage er der heldigvis kun meget få af.

Selvom jeg valgte at blive mor tidligt, inden jeg fik en egentlig uddannelse, inden jeg havde job osv., var jeg også helt klar over, at jeg ikke skulle have nr. 2, før at jeg følte, at jeg kunne tilbyde næstebarnet lige så meget som nummer 1. Der gik derfor 6 år før Vincent kom til verdenen – en uddannelse og et fast job senere, men igen 100% planlagt ned til mindste detalje. #kontrolfreak

Vincent født august 2014

I dag er mine unger hhv. 10 og 4 år. Jeg plejer at beskrive mit liv som “mor til en preteenager og et børnehavebarn!” SKØNT! Men de er sgu meget skønne når alt kommer til alt.

Et lille indlæg om min erhvervelse af Momster-titlen, velkommen til OS.

Skriv et svar